Wat wij doen

Administratie

Als freelancer ben je verplicht een administratie bij te houden. PvN zorgt ervoor dat jouw administratie netjes op orde is. Per kwartaal krijg je een overzicht om te zien hoe jouw bedrijf ervoor staat.


Facturen

Het leukste aan freelancen is het ontvangen van je geld voor het werk wat jij leuk vindt. Wanneer je facturen netjes en verzorgt zijn, krijg je sneller betaald. PvN levert een online facturatiesysteem waarmee jij heel makkelijk je facturen kunt opmaken en versturen. Je klant ontvangt de factuur en heeft de mogelijkheid om de factuur te betalen via iDEAL.


Omzetaangifte (BTW)

Elk kwartaal moet er omzetbelasting ingediend worden. Hierop geef je aan wat jij verdiend hebt en je omzetbelasting wordt verrekend. Als dit niet op tijd en goed gedaan wordt, krijg je een boete. PvN doet deze aangifte namens jou en verwerkt deze in je boekhouding.

VAR-verklaring

Onmisbaar voor elke ondernemer. Elk bedrijf waar jij aan de slag gaat, verlangt een VAR-verklaring van jou. PvN zorgt er voor dat jij elk jaar de juiste VAR ontvangt van de Belastingdienst. Hierdoor kun je zonder zorgen aan de slag bij verschillende opdrachtgevers.


Website

Je moet je onderscheiden van andere zzp'ers. Als jij je bij ons aansluit, verzorgen wij een professionele website voor jou. Het ideale visitekaartje om jezelf en je bedrijf te presenteren.


Jaaroverzicht

Aan het eind van het jaar moet natuurlijk de balans opgemaakt worden. Wat heb je verdiend en wat heb je uitgegeven. PvN zal de balans opstellen en dit met jou bespreken tijdens een adviesgesprek.


En nog veel meer

Elke zzp'er is anders. Door onze kennis en expertise kunnen wij je bij veel meer helpen.

Lees hier waar wij voor zorgen

Contactformulier
Laat uw bericht achter
en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht


Contactgegevens

  • PvN Freelance ondersteuning
  • Van der Kaaijstraat 64
  • 1815 VM Alkmaar
  • (+31) 6 18 33 66 00
  • info@pvnmail.nl